Блог

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци 03.07.2019 12:46:11

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

Начин на приготвяне: 

Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в желаната форма. В тиган карамболът и мангото се карамелизират с мед, вода и част от коняка, докато водата се изпари.
Салата се приготвя чрез разкъсване на руколата, червената маруля и айсберга. Добавете моркова, нарязан на ивици. След това се образува пръстен от краставицата, а вътре в нея се поставя салатата, подправена със сол, олио и балсамов оцет.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешки черен дроб - 1 кг.
  • Мляко - 1 л.
  • Коняк „Armagnac” - 100 мл.
  • Манго - 2 броя
  • Рукола - 80 гр.
  • Червена маруля - 80 гр.
  • Карамбола - 1 брой
  • Айсберг - 80 гр.
  • Морков - 1 брой
  • Краставица - 1 брой
  • Балсамов оцет
  • Желатинът
  • Сол
  • Черен пипер
  • Олио
  • Пчелен мед

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

Начин на приготвяне:  Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в Начин на приготвяне:  Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в 2019-09-02T17:52:40+03:00 Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

<p><strong>Начин на приготвяне:&nbsp;<br /></strong></p> <p>Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в желаната форма. В тиган карамболът и мангото се карамелизират с мед, вода и част от коняка, докато водата се изпари.<br />Салата се приготвя чрез разкъсване на руколата, червената маруля и айсберга. Добавете моркова, нарязан на ивици. След това се образува пръстен от краставицата, а вътре в нея се поставя салатата, подправена със сол, олио и балсамов оцет.</p> <p><strong> Продукти за 4 порции:&nbsp;</strong></p> <ul> <li>Патешки черен дроб - 1 кг.</li> <li>Мляко - 1 л.</li> <li>Коняк &bdquo;Armagnac&rdquo; - 100 мл.</li> <li>Манго - 2 броя</li> <li>Рукола - 80 гр.</li> <li>Червена маруля - 80 гр.</li> <li>Карамбола - 1 брой</li> <li>Айсберг - 80 гр.</li> <li>Морков - 1 брой</li> <li>Краставица - 1 брой</li> <li>Балсамов оцет</li> <li>Желатинът</li> <li>Сол</li> <li>Черен пипер</li> <li>Олио</li> <li>Пчелен мед</li> </ul>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки