Блог

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци Jul/ 3/2019

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

Начин на приготвяне: 

Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в желаната форма. В тиган карамболът и мангото се карамелизират с мед, вода и част от коняка, докато водата се изпари.
Салата се приготвя чрез разкъсване на руколата, червената маруля и айсберга. Добавете моркова, нарязан на ивици. След това се образува пръстен от краставицата, а вътре в нея се поставя салатата, подправена със сол, олио и балсамов оцет.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешки черен дроб - 1 кг.
  • Мляко - 1 л.
  • Коняк „Armagnac” - 100 мл.
  • Манго - 2 броя
  • Рукола - 80 гр.
  • Червена маруля - 80 гр.
  • Карамбола - 1 брой
  • Айсберг - 80 гр.
  • Морков - 1 брой
  • Краставица - 1 брой
  • Балсамов оцет
  • Желатинът
  • Сол
  • Черен пипер
  • Олио
  • Пчелен мед

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

Начин на приготвяне:  Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в Начин на приготвяне:  Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в 2019-09-02T10:52:40-04:00 Патешки черен дроб с манго и пресни зеленчуци

Начин на приготвяне: 

Патешкият черен дроб се вари в млякото и коняка за около 1 час. След това се изважда и почиства от вените, прецежда се и се подправя със сол и черен пипер, и се желира в желаната форма. В тиган карамболът и мангото се карамелизират с мед, вода и част от коняка, докато водата се изпари.
Салата се приготвя чрез разкъсване на руколата, червената маруля и айсберга. Добавете моркова, нарязан на ивици. След това се образува пръстен от краставицата, а вътре в нея се поставя салатата, подправена със сол, олио и балсамов оцет.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешки черен дроб - 1 кг.
  • Мляко - 1 л.
  • Коняк „Armagnac” - 100 мл.
  • Манго - 2 броя
  • Рукола - 80 гр.
  • Червена маруля - 80 гр.
  • Карамбола - 1 брой
  • Айсберг - 80 гр.
  • Морков - 1 брой
  • Краставица - 1 брой
  • Балсамов оцет
  • Желатинът
  • Сол
  • Черен пипер
  • Олио
  • Пчелен мед

Сравнение на продукти