Блог

Патешки дроб с мармалад от чили и пушено патешко магре Jul/ 3/2019

Патешки дроб с мармалад от чили и пушено патешко магре

Начин на приготвяне:

Патешкият черен дроб се почиства от вените му и след това се сварява в млякото, в продължение на около 1 час. Мармаладът от чили се приготвя чрез почистване на чушките от семената и рязане в малки кръгове. Поставени в гореща тиган с виното и меда, те трябва да останат там, докато течността се изпари. Подправете ги със сол, черен пипер и ситно нарязан чесън. След това се разстилат върху тънки филийки препечен хляб. Пригответе салата, като разкъсате рукола, червена маруля, марулята и айсберга. Добавете нарязаните на лентички моркови. Подправете със сол, салатно олио и балсамов оцет. Патешкото магре се нарязва на много тънки филийки и след това се пече на чипс върху сух тиган.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешки черен дроб - 1 кг.
  • Мляко - 1 л.
  • Пушено патешко магре - 200 гр.
  • Рукола - 80 гр.
  • Червена маруля - 80 гр.
  • Айсберг - 80 гр.
  • Маруля - 80 гр.
  • Морков - 1 брой.
  • Чили - 4 броя
  • Пълнозърнест хляб - 1 брой
  • Морска сол
  • Черен пипер
  • Червено вино - 200 мл.
  • Med
  • Чесън
  • Салатно олио
  • Балсамов оцет

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешки дроб с мармалад от чили и пушено патешко магре

Патешки дроб с мармалад от чили и пушено патешко магре

Начин на приготвяне: Патешкият черен дроб се почиства от вените му и след това се сварява в млякото, в продължение на около 1 час. Мармаладът от чили се приготвя чрез почистване на чушките от Начин на приготвяне: Патешкият черен дроб се почиства от вените му и след това се сварява в млякото, в продължение на около 1 час. Мармаладът от чили се приготвя чрез почистване на чушките от 2019-09-03T13:59:34+03:00 Патешки дроб с мармалад от чили и пушено патешко магре

<p><strong>Начин на приготвяне:</strong></p> <p>Патешкият черен дроб се почиства от вените му и след това се сварява в млякото, в продължение на около 1 час. Мармаладът от чили се приготвя чрез почистване на чушките от семената и рязане в малки кръгове. Поставени в гореща тиган с виното и меда, те трябва да останат там, докато течността се изпари. Подправете ги със сол, черен пипер и ситно нарязан чесън. След това се разстилат върху тънки филийки препечен хляб. Пригответе салата, като разкъсате рукола, червена маруля, марулята и айсберга. Добавете нарязаните на лентички моркови. Подправете със сол, салатно олио и балсамов оцет. Патешкото магре се нарязва на много тънки филийки и след това се пече на чипс върху сух тиган.</p> <p><strong>Продукти за 4 порции:</strong>&nbsp;</p> <ul> <li>Патешки черен дроб - 1 кг.</li> <li>Мляко - 1 л.</li> <li>Пушено патешко магре - 200 гр.</li> <li>Рукола - 80 гр.</li> <li>Червена маруля - 80 гр.</li> <li>Айсберг - 80 гр.</li> <li>Маруля - 80 гр.</li> <li>Морков - 1 брой.</li> <li>Чили - 4 броя</li> <li>Пълнозърнест хляб - 1 брой</li> <li>Морска сол</li> <li>Черен пипер</li> <li>Червено вино - 200 мл.</li> <li>Med</li> <li>Чесън</li> <li>Салатно олио</li> <li>Балсамов оцет</li> </ul>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки