Блог

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати Jul/ 3/2019

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

Начин на приготвяне:

Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка страна. Печете в гореща фурна (200 градуса). Пюрето се приготвя чрез раздробяване на варени картофи с вилица, докато те все още са горещи. Добавете горещото мляко и разтопеното масло. След това картофите се подправят със сол, черен пипер, нарязаната мащерка и смляния трюфел. Емменталът се нарязва на тънки ивици по дължината му и след това се пече с чипс от двете страни в горещ тефлонов съд. Чери доматите се запържват цели в леко загрята тенджера със салатно олио и след това се подправят със сол.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 2 броя
  • Картофи - 1 кг.
  • Мляко - 130 мл.
  • Масло - 70 гр.
  • Чери домати - 0,5 кг.
  • Ементал - 100 гр.
  • Трюфели - 20 гр.
  • Праз лук - 2 стъбла
  • Сол
  • Черен пипер
  • Салатно олио
  • Прясна мащерка

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

Начин на приготвяне: Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка Начин на приготвяне: Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка 2019-09-03T06:54:48-04:00 Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

Начин на приготвяне:

Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка страна. Печете в гореща фурна (200 градуса). Пюрето се приготвя чрез раздробяване на варени картофи с вилица, докато те все още са горещи. Добавете горещото мляко и разтопеното масло. След това картофите се подправят със сол, черен пипер, нарязаната мащерка и смляния трюфел. Емменталът се нарязва на тънки ивици по дължината му и след това се пече с чипс от двете страни в горещ тефлонов съд. Чери доматите се запържват цели в леко загрята тенджера със салатно олио и след това се подправят със сол.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 2 броя
  • Картофи - 1 кг.
  • Мляко - 130 мл.
  • Масло - 70 гр.
  • Чери домати - 0,5 кг.
  • Ементал - 100 гр.
  • Трюфели - 20 гр.
  • Праз лук - 2 стъбла
  • Сол
  • Черен пипер
  • Салатно олио
  • Прясна мащерка

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!