Блог

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати Jul/ 3/2019

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

Начин на приготвяне:

Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка страна. Печете в гореща фурна (200 градуса). Пюрето се приготвя чрез раздробяване на варени картофи с вилица, докато те все още са горещи. Добавете горещото мляко и разтопеното масло. След това картофите се подправят със сол, черен пипер, нарязаната мащерка и смляния трюфел. Емменталът се нарязва на тънки ивици по дължината му и след това се пече с чипс от двете страни в горещ тефлонов съд. Чери доматите се запържват цели в леко загрята тенджера със салатно олио и след това се подправят със сол.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 2 броя
  • Картофи - 1 кг.
  • Мляко - 130 мл.
  • Масло - 70 гр.
  • Чери домати - 0,5 кг.
  • Ементал - 100 гр.
  • Трюфели - 20 гр.
  • Праз лук - 2 стъбла
  • Сол
  • Черен пипер
  • Салатно олио
  • Прясна мащерка

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

Начин на приготвяне: Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка Начин на приготвяне: Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка 2019-09-03T13:54:48+03:00 Патешко магре с картофено пюре, трюфели и чери домати

<p><strong>Начин на приготвяне:</strong></p> <p>Патешкото магре се нарязва на ромби с остър нож и след това се подправя със сол и черен пипер. Запечатайте го в гореща тенджера със салатно олио - 1 до 2 минути за всяка страна. Печете в гореща фурна (200 градуса). Пюрето се приготвя чрез раздробяване на варени картофи с вилица, докато те все още са горещи. Добавете горещото мляко и разтопеното масло. След това картофите се подправят със сол, черен пипер, нарязаната мащерка и смляния трюфел. Емменталът се нарязва на тънки ивици по дължината му и след това се пече с чипс от двете страни в горещ тефлонов съд. Чери доматите се запържват цели в леко загрята тенджера със салатно олио и след това се подправят със сол.</p> <p><strong>Продукти за 4 порции:</strong>&nbsp;</p> <ul> <li>Патешко магре - 2 броя</li> <li>Картофи - 1 кг.</li> <li>Мляко - 130 мл.</li> <li>Масло - 70 гр.</li> <li>Чери домати - 0,5 кг.</li> <li>Ементал - 100 гр.</li> <li>Трюфели - 20 гр.</li> <li>Праз лук - 2 стъбла</li> <li>Сол</li> <li>Черен пипер</li> <li>Салатно олио</li> <li>Прясна мащерка</li> </ul>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки