Блог

Патешко магре с пармезанова кора Jul/ 3/2019

Патешко магре с пармезанова кора

Начин на приготвяне:

Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в гореща фурна за около 10 минути при 200 градуса. Кората се приготвя чрез смилане на пармезана в горещ тефлонов съд. Изчакайте, докато се залепи и получи златен цвят. Морковите се нарязват на малки топчета, задушават се в масло и се подправят със сол. За салата, руколата, ряпата и морковите се нарязват на тънки ивици. След това се добавят кедровите ядки и се приготвят подправки със сусамовото масло и морската сол. Приготвянето на соса се извършва чрез редуциране на “Мадейра” и след това сгъстяване със студено масло.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 4 броя
  • Пармезан - 200 гр.
  • Рукола -160 гр.
  • Бяла ряпа - 200 гр.
  • Морков - 2 броя
  • Сусамово олио - 10 мл.
  • Кедрови ядки - 80 гр.
  • Чесън - 8 гр.
  • Салатно олио
  • Морска сол
  • Смесени чушки
  • Масло - 150 гр.
  • Бяло вино - 200 мл.
  • Червено десертно вино “Мадейра” - 200 мл.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешко магре с пармезанова кора

Патешко магре с пармезанова кора

Начин на приготвяне: Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в Начин на приготвяне: Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в 2019-09-03T14:02:53+03:00 Патешко магре с пармезанова кора

<h4>Начин на приготвяне:</h4> <p>Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в гореща фурна за около 10 минути при 200 градуса. Кората се приготвя чрез смилане на пармезана в горещ тефлонов съд. Изчакайте, докато се залепи и получи златен цвят. Морковите се нарязват на малки топчета, задушават се в масло и се подправят със сол. За салата, руколата, ряпата и морковите се нарязват на тънки ивици. След това се добавят кедровите ядки и се приготвят подправки със сусамовото масло и морската сол. Приготвянето на соса се извършва чрез редуциране на &ldquo;Мадейра&rdquo; и след това сгъстяване със студено масло.</p> <h4>Продукти за 4 порции:&nbsp;</h4> <ul> <li>Патешко магре - 4 броя</li> <li>Пармезан - 200 гр.</li> <li>Рукола -160 гр.</li> <li>Бяла ряпа - 200 гр.</li> <li>Морков - 2 броя</li> <li>Сусамово олио - 10 мл.</li> <li>Кедрови ядки - 80 гр.</li> <li>Чесън - 8 гр.</li> <li>Салатно олио</li> <li>Морска сол</li> <li>Смесени чушки</li> <li>Масло - 150 гр.</li> <li>Бяло вино - 200 мл.</li> <li>Червено десертно вино &ldquo;Мадейра&rdquo; - 200 мл.</li> </ul>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки