Блог

Патешко магре с пармезанова кора Jul/ 3/2019

Патешко магре с пармезанова кора

Начин на приготвяне:

Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в гореща фурна за около 10 минути при 200 градуса. Кората се приготвя чрез смилане на пармезана в горещ тефлонов съд. Изчакайте, докато се залепи и получи златен цвят. Морковите се нарязват на малки топчета, задушават се в масло и се подправят със сол. За салата, руколата, ряпата и морковите се нарязват на тънки ивици. След това се добавят кедровите ядки и се приготвят подправки със сусамовото масло и морската сол. Приготвянето на соса се извършва чрез редуциране на “Мадейра” и след това сгъстяване със студено масло.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 4 броя
  • Пармезан - 200 гр.
  • Рукола -160 гр.
  • Бяла ряпа - 200 гр.
  • Морков - 2 броя
  • Сусамово олио - 10 мл.
  • Кедрови ядки - 80 гр.
  • Чесън - 8 гр.
  • Салатно олио
  • Морска сол
  • Смесени чушки
  • Масло - 150 гр.
  • Бяло вино - 200 мл.
  • Червено десертно вино “Мадейра” - 200 мл.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешко магре с пармезанова кора

Патешко магре с пармезанова кора

Начин на приготвяне: Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в Начин на приготвяне: Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в 2019-09-03T07:02:53-04:00 Патешко магре с пармезанова кора

Начин на приготвяне:

Почистените магрета се запечатват в гореща тенджера със салатно олио и чесън за около 2 минути от всяка страна и след това се охлаждат с бяло вино. Допълнително се пече в гореща фурна за около 10 минути при 200 градуса. Кората се приготвя чрез смилане на пармезана в горещ тефлонов съд. Изчакайте, докато се залепи и получи златен цвят. Морковите се нарязват на малки топчета, задушават се в масло и се подправят със сол. За салата, руколата, ряпата и морковите се нарязват на тънки ивици. След това се добавят кедровите ядки и се приготвят подправки със сусамовото масло и морската сол. Приготвянето на соса се извършва чрез редуциране на “Мадейра” и след това сгъстяване със студено масло.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 4 броя
  • Пармезан - 200 гр.
  • Рукола -160 гр.
  • Бяла ряпа - 200 гр.
  • Морков - 2 броя
  • Сусамово олио - 10 мл.
  • Кедрови ядки - 80 гр.
  • Чесън - 8 гр.
  • Салатно олио
  • Морска сол
  • Смесени чушки
  • Масло - 150 гр.
  • Бяло вино - 200 мл.
  • Червено десертно вино “Мадейра” - 200 мл.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!