Блог

Патешко магре със смокини Jul/ 3/2019

Патешко магре със смокини

Начин на приготвяне:

Магретата се почистват и свиват на 1,5 см. дебели дискове. Запечатайте го в гореща тенджера, нагрята предварително, със салатно олио и чесън за около 1-2 минути от всяка страна, за да се получи коричка. Дисковете се поставят в съд за печене; след това те са подправени със сол, черен пипер и се покриват с бяло вино. Печете около 10 минути в много гореща фурна и обърнете филетата по средата на процеса. Пригответе соса, като добавите 50 мл. от смокинов сироп. Всичко това се нагрява, докато течността стане по-дебела. Чери доматите се обелват и пържат в салатно олио на слаб пламък за около 1 минута. Продуктите за салата се разкъсват на парчета, докато морковът се нарязва на ивици. След това се добавят семената и цялото ястие се подправя.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 4 броя.
  • Зелено сладко от смокини
  • Бяло вино - 200 мл.
  • Чесън - 1 скилидка
  • Чери домати - 8 броя.
  • Морков - 1 брой.
  • Салатен дресинг - 200 гр.
  • Червена маруля - 200 гр.
  • Салатно олио
  • Печени тиквени семки
  • Сол
  • Черен пипер

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Recipes

Патешко магре със смокини

Патешко магре със смокини

Начин на приготвяне: Магретата се почистват и свиват на 1,5 см. дебели дискове. Запечатайте го в гореща тенджера, нагрята предварително, със салатно олио и чесън за около 1-2 минути от всяка Начин на приготвяне: Магретата се почистват и свиват на 1,5 см. дебели дискове. Запечатайте го в гореща тенджера, нагрята предварително, със салатно олио и чесън за около 1-2 минути от всяка 2019-09-03T06:56:51-04:00 Патешко магре със смокини

Начин на приготвяне:

Магретата се почистват и свиват на 1,5 см. дебели дискове. Запечатайте го в гореща тенджера, нагрята предварително, със салатно олио и чесън за около 1-2 минути от всяка страна, за да се получи коричка. Дисковете се поставят в съд за печене; след това те са подправени със сол, черен пипер и се покриват с бяло вино. Печете около 10 минути в много гореща фурна и обърнете филетата по средата на процеса. Пригответе соса, като добавите 50 мл. от смокинов сироп. Всичко това се нагрява, докато течността стане по-дебела. Чери доматите се обелват и пържат в салатно олио на слаб пламък за около 1 минута. Продуктите за салата се разкъсват на парчета, докато морковът се нарязва на ивици. След това се добавят семената и цялото ястие се подправя.

Продукти за 4 порции: 

  • Патешко магре - 4 броя.
  • Зелено сладко от смокини
  • Бяло вино - 200 мл.
  • Чесън - 1 скилидка
  • Чери домати - 8 броя.
  • Морков - 1 брой.
  • Салатен дресинг - 200 гр.
  • Червена маруля - 200 гр.
  • Салатно олио
  • Печени тиквени семки
  • Сол
  • Черен пипер

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!