ЗА VOLEXVolex е частно дружество, водещо в производството и продажбата на патешки продукти. Кулинарни специалитети от най-висок клас, произведени под нашата марка, могат да бъдат намерени на пазарите във Франция, Белгия, Румъния, Германия, Италия, Швейцария, Испания, Виетнам, Австрия, Дубай и отскоро - на българския пазар.

Създаването на дружеството ни връща назад към 1989 година. Започвайки от самият начален момент, така и през следващите тридесет години, можем да се гордеем с непрекъснато технологично подобрение, както и със създаването на партньорства с огромен брой надеждни дружества в Европа, Обединените арабски емирства, Азия, Карибските острови и много други страни в света.

Изненадите с марка Волекс включват деликатеси от угоен черен дроб. Всеки един от тези продукти ще ви преведе през едно незабравимо преживяване и ще ви остави с усещане за върховна кулинарна наслада в царството на вкусни шедьоври.

Дейностите на Volex винаги са били насочени към създаването на продукти от най-висок клас, без никакъв компромис по отношение на вкуса, качеството и стила.
Дружеството винаги се стреми да инвестира в изграждането на нови висококачествени продукти, в професионалното развитие на персонала, както и в изграждането и поддържането на трайни търговски отношения със своите партньори. Volex полага постоянни усилия за постигане на по-бързи продажби и дистрибуция, за удовлетворяване нуждите на всеки наш клиент, като с това оставя лична следа и усещане за луксозен стил на живот!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки